Taiteilijoiden osaamispankki

Minna Salonen

Olen kuvataitelija Ilmajoelta. Työskentelen akryyli-, öljy ja sekatekniikoiden parissa. Myös kierrätysmateriaalien käyttö on keskeinen osa taidettani.

Oman taiteellisen työskentelyni ohella toimin Kurikan kansalaisopistossa kuvataiteen tuntiopettajana lapsi- ja aikuisryhmissä. Lisäksi kokemusta löytyy yhteisö- ja ympäristötaiteesta ja soveltavista taideprojekteista erityisryhmille.

Ville Hautaluoma
Muotokuvat, akustiikka teokset, seinämaalaukset (muraali), tilaustyöt, maisemat, digitaaliset kuvat ja kuvankäsittely, videot, nettisivut

Heikki Mäki-Tuuri
taidemaalari,öljy-,akryyli-,ja akvarellivärit. Valtion tateilijaeläke.

Marika Koskimäki
Ilmajokinen kuvataiteilija, valokuvataiteilija.
Isot ja pienet tilaustyöt, teokset sekä seinämaalaukset/muraalit, Abstraktit teokset, valokuvataide, kirjaintaide,tilauksesta myös tatuointien suunnittelu

Liisa Malkamo
Työskennellyt seuraavilla taiteen alueilla:
– taidemaalaus, tekniikat öljyväri, tempera, akryyli, akvarelli
– taidegraafiikka, tekniikat piirtäminen, metalligrafiikka, carborundum,
lino, litografia, puupiirros, Imageon
– paperitaide, myös kolmiulotteinen ja kollaasi
– taiteilijakirjat
– performanssi, yksin ja ryhmässä
– installaatiot, myös ”objet trouvé”
– ympäristötaide
– yhteisötaide
– kuratointi, yksityisiä taiteilijoita ja taiteilijaryhmiä,
taidenäyttelyitä ja konsertteja kotimaassa ja ulkomailla

Tiina Kemppainen
Kuvataide-maalaaminen,piirrustus.Installaatiot,käsitetaide,valokuva+videotaide sekä kirjoittaminen sisältäen tekstin tuottoa+runonja tekstin lausuntaa kulloisenkin tilaisuuden toiveen mukaan.Tähän vielä performanssi-joten eiköpä näistä jokaiseen makuun jotain löydy tarvittaessa

Anne Niemi :
1) Taidemaalaus sisältäen tekniikat öljy,akryyli,akvarelli, kuiva+öljypastellimaalaus,kollaasi ym.tekniikat
2) Värihahmotus ,Albersin ja Goethen väriteoriat sekä niiden soveltaminen
3) Grafiikka:Perinteinen puu+lino kaiverrus,+uudet materiaalit, metalligrafiikka,tussi, lyijykynä tekniikat, digigrafiikka (useat ammatti ja harrastaja ohjelmat kuvankäsittelyssä)
4) Valokuvaus: perinteinen filmikuvaus ja digitaalinen kuvaus ja kuvankäsittely
5) Videokuvaus ja elokuvallinen tarinan kerronta.
6) Taidekasvatus, taidehistoria ja kulttuurihistoria
7) Plastinen sommittelu, perinteiset käsinrakennustekniikat savesta ja kipsistä.
8) Elävän mallin piirustus/ hiili, tussi ja maalaustekniikoin.

Piia Koski
Piia Koski on Ilmajoella asuva kuvataiteilija. Hänellä on osaamista ja kokemusta lasten kuvataideryhmien pitämisestä. Seinäjoella hän toimii lasten ja nuorten kuvataidekoulussa tuntiopettajana, lisäksi hän on pitänyt erilaisia kuvataidekerhoja laajalti. Hän on kouluttautunut myös vauvojen värikylpyohjaajaksi.

Minna Bengs-Shrestha
Keskeistä toimintaani taiteilijana ovat yhteisötaide, käsitetaide, tarinallisuus, poikkitaiteelliset projektit, soveltava ja osallistava taide sekä työpajat. Teknisiä vahvuuksia: piirustus, maalaus, kirjonta, varjoteatteri, video.

Katri Yli-Erkkilä
Olen kuvataiteilija, ja työskentelen valokuvataiteen parissa.
Kuvaan digikameralla studiossa rakentamiani installaatioita ja hetkellisiä lavastettuja tilanteita, joihin luon tunnelmia erilaisilla valaisuilla.

Tuulikki Päällysaho
Osaamiseni on:
akryylimaalaus, sekatekniikkateokset, taidetekstiilit, ryijyt, muotoilu,
paperiteokset, kierrätysteokset.

Tiina Laasonen
Kuvanveistäjä
Osaamisaluettani ovat kuvanveiston perinteiset, soveltavat ja kokeelliset tekniikat kuten kaksi- ja kolmeulotteiset muotokuvat eri materiaaleista, plastinen muotoilu, puukuvanveisto, metallitaide, kipsi-, betoni- ja keramiikkaveistokset, esinekoosteet, luonnonmateriaalit sekä pronssiveistokset ja pronssivalut sekä ympäristötaiteen monet mahdollisuudet. Voin työskennellä niin figuratiivisen kuin käsitetaiteen parissa. Työskentelyssäni materiaali määräytyy käytettävän idean pohjalta.
Teen paikkasidonnaista tilataidetta ja installaatioita, ympäristötaidetta, yhteisötaidetta sekä osallistavaa taidetta erilaisten projektien, hankkeiden ja näyttelyiden muodossa. Työskentelen parhaillaan julkisten taidehankkeiden parissa, mutta teen myös tilaustöitä yksityisiin koteihin, yritystiloihin, julkisiin tiloihin, yrityslahjoiksi, muistamisiksi, palkinnoiksi ja vaikka omaksi tai tilaajan iloksi.
Olen suorittanut ammatillisen opettajan pätevyyden (AmO) ja opetan soveltavia kuvataiteen aloja sekä kuvanveistoa ja keramiikkaa varhais- ja aikuiskasvatuksen sekä ammatillisten taideopintojen parissa.

Hilla Hautanen
Hilla Hautanen (FM) on seinäjokinen taiteilija, taidekasvattaja ja taidehistorioitsija. Taiteellisen työskentelyn muotoja ovat oman kuvallisen ilmaisun lisäksi mm. ympäristö- ja yhteisötaide. Luontevaa hänelle on niin ikään työskentely erilaisissa taiteenalan projekteissa, myös taiteen kehittämis-, asiantuntija- ja luennoitsijatehtävät ovat lähellä sydäntä.
Kaikenlaiset taideteokset tilauksesta niin yksityiskoteihin kuin julkisiinkin tiloihin. Myös muotokuvat. Taidekasvatus & yhteisötaideprojektit kaikenikäisille, myös erityisryhmille.