Petri Hilden

Petri Hilden

Petri Hilden on Helsingissä 1981 syntynyt, mutta suurimman osan elämästään Seinäjoella viettänyt ja työskennellyt visuaalinen taiteilija.

Hänen tuotantonsa ydin on jo pitkään ollut ihmisen tietoisuuden sekä mielikuvituksen , alitajunnan ja universumin sisältöjen tutkiminen, kompassina ekspressionismi.

Lähtökohtana edellämainittuun on jo kaksi vuosikymmentä kehittelyn alla ollut metodi, jonka pyrkimyksenä on tukea intuitiivista luomistyötä siten että teoksen alku ei määrittele sen loppua. Kyseessä on enemmänkin ajatuksen ja visuaalisen ilmeen yhteensulautuma spontaanin evolutionaarisen kaaren kautta. Hänen taidettaan kuvaavat ja ohjaavat ehkä parhaiten sanat ja ajatukset, kuten spontaani, ekspressionismi, intuitio, tajunnanvirta, vapaus, kysymys, metafysiikka, tietoisuus,alitajunta, mielikuvituksellisuus, yllätyksellisyys, metamorfoosi, kosmos, ihminen, luonto, yksi ja sama.

Mutta lopuksi Petri Hildenin motivaatio löytyy puhtaasta luomisen ja taiteentekemisen ilosta ei niinkään tietynlaisen sisällön tuottamisesta.

profile photo, Petri Hildén.jpg
akryyli kankaalle
2022
akryyli kankaalle
2021
sekatekniikka kankaalle
2022
akryyli kankaalle
2021
akryyli kankaalle
2022